ניתוח לתיקון פטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/05/2009 | 14:54 | מאת: גלאור

ד"ר שליו שלום רב, בני מועמד לניתוח לתיקון פטוזיס בקרוב בבית החולים שניידר, אתמול היינו בבדיקה אצ ד"ר יסעור ולאחר שראה את הילד אמר שהוא ממליץ על הניתוח שבו מבצעים קשירה לגבה (או משהו כזה) ואז כדי לפקוח את העין הוא ישתמש בהרמת הגבה, השאלה שלי היא האם לא עדיף לנסות קודם לקצר את השריר וכך הוא יוכל לפקוח את העין ללא הרמת גבה? האם יש לי את האפשרות לדרוש זאת?

שלום גלאור, ד"ר יסעור יודע שבמקרה שאפשר (פעילות שריר סבירה..) עדיף ניתוח קיצור שריר. אם הוצע לכם ניתוח מתלה פרונטלי - הרי שזו האופציה היחידה שנותרה בידיו. בבצלחה, ד"ר בנימין שלו

20/05/2009 | 09:36 | מאת: גלאור

ד"ר שלו שלום, ראשית תודה על תשובתך המהירה והמיקצועית, רשמת שבמקרה שאין פעילות שריר סבירה אז אכן אין אפשרות אחרת ולא שחלילה אני מזלזלת בהבחנה של ד"ר יסעור אבל האם עצם העובדה שהוא ממצמץ את העין לא מראה על פעילות העפעף? האם אין אחרי הניתוח אפשרות להגביר את הפעילות באמצעות פיזיוטרפיה? האם אתה מציע לי להגיע אליך לקליניקה כדי לקבל חוות דעת נוספת לפני שנבצע את הניתוח?

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים