ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/05/2009 | 10:32 | מאת: שולי

האם יש הבדל בין ניתוח עפעפיים לבין מה שנקרא אוקולופלסטיקה? וזה נכון שאפשר לעשות את הניתוח בכמה פרוצדורות שונות (משהו עם פיזור השומן או משהו כזה..?)

שולי שלום, בתוך מקצוע הנקרא אוקולופלסטיקה (פלסטיקה של אזור העיניים) - כלול ניתוח עפעפיים. יש צורות שונות לביצוע הניתוח אך עיקרו של הניתוח הינו הרמת עפעפיים (אם צריך), הסרת עודף עור ועודף שומן. בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

11/05/2009 | 13:45 | מאת: שולי

"הסרה" של עודפי שומן? אז מה שמעתי על "פיזור"? מה עדיף ואיך מחליטים אם זה הסרה או פיזור? (אני לא בטוחה שאני יודעת מה אני אומרת. רק קראתי משהו שלא היה לי ברור) תודה

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים