נקודת חן בולטת בעפעף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

08/05/2009 | 00:16 | מאת: אבי

נקודת חן בקפל העפעף קישורים ממומנים טיפולים אסתטיים וכירורגיים על ידי ד"ר יורב שמואל רופא עור בכיר. טיפול באקנה, נשירת שיער, הזרקות למילוי, פילינג ועוד לפרטים נוספים לחצו כאן מה הטיפול המומלץ להסרת נקודת חן בולטת מהעפעף? חנקן, או חיתוך? מי הרופא המועדף? רופא עור, כירורג או מנתח פלסטי?

אבי שלום, הניתוח המומלץ הינו חיתוך. מנתח אוקולופלסטי הוא רופא עיניים המומחה בפלסטיקה של אזור העפעפיים. בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים