הסיכונים בניתוח פטוזיס.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

27/04/2009 | 23:01 | מאת: שרון

אני בת 39. נולדתי עם הפרש גדול בין העיניים, בעקבות צניחת עפעפיים בעין שמאל. בגיל 3.5 נותחתי, אך נותר פער בין העיניים, של כ-3.5 מ"מ. בעוד כשבועיים אני אמורה לעבור ניתוח פטוזיס במרכז אסותא של מכבי בתל אביב. שאלותיי: 1. מהם הסיכונים כתוצאה מהניתוח? 2. מהם הסיכונים לכישלון? נמסר לי שהסיכוי הוא 15%-10%. 3. כמה ימים לאחר הניתוח אי אפשר לעבוד? עבודתי היא מול מחשב ובאפשרותי לעבוד מהבית. 4. באחת מתשובותיך בעבר, ציינת כי יש כ-10 מומחים באזור המרכז לניתוחי פטוזיס. המנתח הוא ד"ר דריי. האם הוא נמנה עליהם? תודה.

שרון שלום, לפני ניתוח עפעפיים - השאלות אמורות להיות מופנות למנתח שלך - הוא אמור להשאירך "מבינה כל" בנושא... 1.אסימטריה בגובה העפעפיים. יובש בקרנית. 2. סיכויים הגיוניים. 3. מאוד אישי.העין הלא מנותחת - יכולה לראות מיידית ... 4. ודאי. בהצלחה. ד"ר בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים