נשירת ריסים לילדה בת 11

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

15/03/2009 | 16:04 | מאת: maz

שלום רב, ביתי סובלת מנשירת ריסים מזה כשנתיים. לא מצאנו פתרון אצל כל הרופאים שפנינו אליהם. היא אינה תולשת. הנשירה מלווה בנפיחות ועין שורפת. אמרו לי שיתכן שזהMadarosis. האם מוכר לך? למי לפנות?

שלום, רוב הבעיות נובעות מתלישה... צריך לראות את העפעפיים שלה. האם דווח על דלקת עפעפיים כרונית? כשלא - יש מחלות כרוניות / סיסטמיות רבות שיכולות להיות מלוות בנשירת ריסים. מתחילים בבדיקות דם כלליות ואח"כ אנדוקריניות. בהצלחה, ד"ר בנימין שלו

17/03/2009 | 09:10 | מאת: MAZ

הילדה לא תולשת. היינו אצל רופאים רבים שלא הזכירו מחלות העלולות לגרום לנשירה. האם תוכל לציין אילו מחלות עלולות לעשות זאת? היכן בודקים זאת? האם זה במסגרת הקופה? לא מצאתי רופא דרך קופת החולים המטפל בזאת.

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים