חבלים בעיניים במקום ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

18/10/2020 | 04:52 | מאת: אנונימי

שלום יש לי עיניים בולטות גנטית אמרו לי שיש טיפול חדש ששמים חבלים קוסמטיים וככה משנים את מבנה העין זה הגיוני ? זה לא עדיף על ניתוח דיקומפרסיה אם מדובר בהיבט אסטטי בלבד ?

24/10/2020 | 12:42 | מאת: שלום,

שלום, עפעפיים צנוחים גורמים למראה העייף, וה״שקיות״ מתחת לעיניים - מראה לא אסתטי ו״עייף״. יש השפעה מסויימת על חדות הראייה. ניתן לנתח ביחד את שננ הניתוחים. בברכה דר. שלו

שלום, במקרה בלט עיניים - יש דרגות שונות, לא ניתן לדבר על מקרה וירטואלי. יש לבדוק ולתת חוות דעת. בברכה, דר. שלן

שלום, לא מכיר שיטה עם ״חבלים״ להקטנת בלט עיניים. דקומפרסיה- ניתוח לא פשוט אבל עובד... בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים