עפעף עליון צנוח מעט בצד שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/09/2019 | 11:04 | מאת: חסוי.

לא אשקר שאני מפחד שיהיה יותר גרוע מאשר עכשיו. או שהאבחון האישי הוא לא מדוייק. בגדול אני רוצה לעשות הכל בשביל להמנע מניתוח. האם קיימות עוד אופציות שהם בגדר סיכון אפסי להחזיר את העפעף לקדמותו ? אני חייב לציין שמעולם הסביבה לא העירה לי על הדבר. זאת הסיבה שאני חושב שהמראה המתקבל הוא בקושי מורגש. זה עדיין מפריע ופוגע בביטחון. אבל עדיין אינני יודע מה ההשלכות השונות ולמרות שמדובר בפורום של ניתוחים. אשמח לשמוע דעה ניטרלית לחלוטין. תודה מראש !

שלום, ללא ניתוח - לא ישתפר. ללא ביטחון במנתח - גם... אם מספיק מפריע , בחר לך מנתח שאתה סומך עליו - ולל על זה! בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים