מתיחת עפעפיים והרמת גבות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

11/02/2019 | 07:51 | מאת: יפה

האם יש אפשרות לעשות בבת אחת גם עפעפיים עליונים ותחתונים וגם גבות? או שעדיף קודם גבות ואחרי שרואים את ההשפעה על העפעפיים אז לנתח אותם? כנל עם עפעפיים תחתונים ומתיחת פנים. כי הבעיה שמה שקוראים המראה הטבעי, יוצא הרבה פעמים מראה שעדיין נפול. מה שאהבתי אצלך זה הדיוק הרב שרואים בניתוחי עפעפיים שאתה מקפיד לא להשאיר אף שאריות של עפעף נפול והמראה בתמונות של אחרי הוא מראה נקי ויפה. ראיתי אצל חברה שלי שהיא קיבלה "בונוס" של הרמה של הלחיים בזמן ניתוח עפעפיים תחתונים כך שהקפל שבין הלחי לפה נמחק כמו במתיחת פנים או כמו במילוי של עצם הלחי. גם אצלך זה ככה? כי אם כן אז ארצה לשלב את זה. ומה משך ההחלמה אם התוצאה טובה בניתוח משולב של הכל? אצלה לא עשו את הניתוח נקי וחד כמו אצלך, אלא השאירו לה עור עודף בעפעף העליון ולא אהבתי את זה כי זה לא שיפור דרמטי כמו אצלך. אם הייתי רוצה את המראה הטבעי באמת, אז לא הייתי רוצה ניתוח... רק אצלך המראה הטבעי זה פשוט לא מראה מנותח. אבל אתה ממש מנקה את העפעף מכל העודפים ולכן זה מצא חן בעיניי.

שלום, ניתן לשלב ניתוח עםעפיים עליונים ותחתונים וכן ניתוח גבות. צריך להיבדק קודם כמובן, לבדיקת הצורך בכל דבר. אכן, חשוב לא להיראות מנותחת, בברכה,, דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים