נפילות לאחר הסרת כלזיון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

29/12/2018 | 14:02 | מאת: יעל

שלום, לפני 72 שעות עברתי ניתוח כלזיון בעפעף תחתון,העפעף עדיין נפוח וחוץ מסימני שטפי דם נראה כאילו לא נעשה דבר,העפעף עדיין נפוח ונראה כמו מוגלה לבנה כמו שהיה לפני הניתוח אך במיקום שונה. לא נמצא ממש על העפעף היכן שהריסים אלא מתחת לעפעף. האם זה תקין והנפיחות תרד או שמא הניתוח לא צלח?

שלום, לפעמים לוקח שבוע שבועיים של החלמה עד שרואים תוצאה סופית. ממליץ לחמם את המקום כמו לפני הניתוח לשיפור הריםוי. בברכה דר. בנימין שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים