לא מסתדר עם טיפות רק שטיפה במיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

05/09/2018 | 12:45 | מאת: משה

שלום רב כתוב בהסבר שקראתי " "במידה והיובש הינו חמור ואינו מטופל במשך תקופה ארוכה עלולה להיווצר צלקת על פני הקרנית שתוביל לשיבושים בראייה." אני בן 68 .רופא הציע טיפות . אך אני כבר שנים שוטף עיניים ,(פנים) פעמיים שלוש ביום לפי המצב, ולא השתמשתי עדיין בטיפות .(לא מסתדר לטפטף לעין)אם אני לא ברוח . ומשתדל לעשות הפסקות במחשב או טיוי איכשהו מסתדר לא מציק כלל . רק שמגזים בזמן מחשב -בערב מטושטש. ורק היום למחרת מציק קצת, צורב .וזהו . אחר כך רואה בסדר גמור . 1)מה ואיך מוגדר שיבושים בראייה? בחדות?.? לרחוק? בראייה מקרוב מאד 10 ס"מ בלי משקפיים רואה מצוין 2)אם זה המצב אזי הטיפות לא ירפאו ? אלא רק להקלה עבורי ? רק הרופא רואה צלקת או גם אני ארגיש??? מה??? תודה

שלום, כשיש יובש- הטיפול הנכון - טיפות מותאמות. שטיפה במים - עזרה מינימלית. אם לא תגזים, כנראה שבמצבך הלא חמור - אולי לא תיפגע. טשטוש בראיה מתבטא באי בהירות לכל הטווחים. פגיעה בקרנית מביאה לכאב חד וצריבה קשה. שים לב! דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים