בצקת בעפעף תחתון לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/08/2018 | 22:42 | מאת: אתי

עברתי ניתוח לפני כחודש להסרת עור עודף בעפעף עליון והסרת שומן בעפעף תחתון. העפעף העליון התרפא יפה, אך התחתון בעין הימנית פחות. יש לי לדברי הרופא המנתח בצקת בקו החתך של העפעף התחתון ואומר לי שזה אמור לעבור. מזה 3 שבועות אני לא רואה כל שיפור בנפיחות הבצקתית. רוצה לציין שזה מלווה בגירוי קל, מעין גירוד/כאב עדין. האם יתכן שזה באמת יעבור? מרגיש כאילו לא. תודה.

שלום, יש לעיתים שיפור איטי בריפוי. חשוב להתייעץ עם הרופא המנתח בנושא האופציות הטיפוליות. ניתן לתת לזמן לעשות את שלו, להחליף משחה או להזריק, לפי המקרה. לא מקובל לתת עצות לניתוח של מנתח אחר. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים