טיפות להרמת עפעף לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/06/2018 | 17:52 | מאת: סימה

כדי לברר האם אני מגיבה לטיפות לפני ניתוח הרופאנ שמה לי טיפה בעפעף הנפול העפעף עלה מעלה מעלה אבל העפעף השני שהוא בריא פתאום נפל מה זה אומר? שיש לי פטוזיס בשתי העיניים? אולי הטיפה השפיעה יותר מדי חזק על העפעף ככה שהעפעף "נטל פיקוד מה עושים בניתוח במקרה כזה? שאלה 2 האם בניתוח אחורי אפשר לשלוט במ"מ של הרמה?

שלום, יש לך כנראה צורך בניתוח פטוזיס לא סימטרי בשתי העיניים. קשה לשלוט בצורה מוחלטת בגובה ההרמה. מומחיות נדרשת. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים