2 גושים בעפעף העליון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

07/04/2018 | 15:08 | מאת: עופר

לפני כחודש היה לי שעורה בעין .אתמול הבחנתי ב2 גושים אחד גדול ואחד קטן .האם זה קשור לשעורה שהיתה ? הגושים נמצאים במרכז העפעף

12/04/2018 | 15:06 | מאת: ד״ר שלו

הכלזיון (שעורה) יכולה להיראות בצורות שונות. גם בצורת שני גושים... חשוב לנסות לטפל בעזרת חימום עם כרית חימום למיקרוגל. -15 דק. 3 פעמים ביום.

שלום, אכן, שני הגושים הם כנראה שעורות. כדאי לטפל בהם בעזרת חימום מקומי עם כרית חימום למיקרוגל. 15 דק שלוש פעמים ביום לשלושה שבועות. אם לא יחלוף - יש לנתח בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים