עפעף כבד וקצת נפול.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

13/03/2018 | 19:15 | מאת: ישי

שלום, בן 27, סובל מעפעף כבד וקצת נפול(נפילה 1.5 ממ) לאחר דלקת קשה בעין. עברה כמעט שנה ועדיין יש סימפטומים. אני לא יכול לעבור ניתוח בגלל עיניים יבשות. השאלה היא האם ניתוח לייזר להסרת עודפי שומן יוכל לעזור קצת עם המצב בדרך עקיפה? הבעיה אצלי היא בעיקר בשריר אבל יש גם קצת עודף עור

שלום, אם יש עיניים יבישות - יש לשקול אם ניתוח פטוזיס מתאים. גם ניתוח ״לייזר״, אם משנה את גובה העפעף, יכול להחמיר יובש. בכל מקרה, דורש בדיקה, גם במקרי יובש קלים ניתן לנתח תוך הבנה שהיובש יחמיר ויידרש טיפול בו. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים