עכירויות בקרנית ופטוזיס

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

19/11/2017 | 14:01 | מאת: מיטל

שלום, יש לי עכירויות מרובות בקרנית בעין שמאל (ללא דלקת פעילה), ובאותה עין גם פטוזיס בינוני, האם הדברים קשורים? כיצד עכירויות מרובות גורמות לזה?

שלום, *מתי היתה דלקת וירלית פעילה? *ממתי הפטוזיס? העכירויות - שמומחה קרנית יבדוק אותך ויתן לך טיפול בטיפות סטרואידים במינון יורד לאורך זמן רב... הפטוזיס, אם חדש, אמור להחלים לאיטו עם הזמן וחלוף הדלקת. אם לא חולף לאורך יותר מ 9 חודשים- יש לשקול ניתוח. בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים