מפתח עיינים אסימטרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עפעפיים

30/09/2017 | 19:01 | מאת: מאי

שלום רב יש לי תינוקת בת חודש. שמתי לב שעין אחת שלה נראית קטנה יותר מהעין השנייה ולכן לקחתי אותה לרופאת עיניים. הרופאה איבחנה אסימטרייה במפתח עפעפיים- אין דלקת, אין חסימה של דרכי הראייה , הבנתי שהכל תקין והרופאה אמרה שזה כנראה מבני. יש לילדה גם המנגיומה בעפעפיים, יחסית קלה אבל יש קצת יותר על העין שהילדה פותחת פחות טוב. רציתי לשאול... מה המשמעות???! האם יש סיכוי שהמפתח ישתפר עם הזמן? האם התינוקת תהיה עם עין אחת שנראית קטנה יותר לכל חייה? האם יש דרך לטפל? מה עלי לעשות? אני מאוד מודאגת רב תודות

שלום, דרושה. בדיקה מליאה של רופא עיניים ילדים, כולל הרחבה כמובן. חשוב שאין הסתרה של האישון ע״י העפעף... חשוב מעקב אחר ההמנגיומה! שלא תגדל ותלחץ של העפעף למטה... בברכה דר. שלו

מנהל פורום ניתוחי עפעפיים