פין קטן אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/05/2005 | 16:58 | מאת: יעל

בני בן 4, תמיד שמתי לב כי גודל הפין שלו לעומת ילדים אחרים, קטן.גם בהשוואה לילדים הקטנים ממנו בשנתיים גודל הפין שלו קטן. בתור תינוק משקלו היה נמוך אך זה לא הפריע לו להתפתח מוטורית מוקדם מאוד- זחל בגיל חמישה חודשים. כיום הוא הדביק את הפער ואפילו ניתן לומר כי הוא מלא. בכל יתר הפרמטרים הוא זהה ליתר בני גילו, גובה ומשקל, (וכפי שהזכרתי הוא אפילו מעט מלא). הבעיה מטרידה אותי מאוד. למי לפנות? האם יש חומר לקרוא בנושא, האם זו בעיה הורמונלית, האם יש מה לעשות? לתשובתך אודה.

נא לפנות לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים נא לקרוא חומר באתר: WWW.GDILA.CO.IL

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים