שאלה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/12/2001 | 12:08 | מאת: .רינה

יש לי עודף משקל של 10 קילו. אני לוקחת אלטרוקסין 150 ליום כבר 10 שנים. אני מאוזנת אם אני אגדיל את המינון זה יעזור לי לרדת במשקל? האם יש סכנה במינון עודף של אלטרוקסין.?

1. אם עודף המשקל שלך הוא בגלל מנון נמוך מדי איזון יחזיר אותך לנורמה 2. כדי לענות לך במדוייק צריך לדעת מהם ערכי ה- TSH ןמה הם ערכי ה- FT4 3. מתן טיפול בתירוקסין מעל המנון המומלץ גורם לדופק מהיר, הזעה, רעד ידיים, אי שקט, הפרעות במחזור, שלשולים, חולשה, חוסר ריכוז ועוד כמובן העוצמה תלויה בהגזמה במנון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים