תופעות לואי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/12/2001 | 21:55 | מאת: ziv

א. תודה עבור התשובה הקודמת ב. האם שימוש בהורמון גדילה לבת בגיל 16 כרוך בתופעות לואי כלשהם האם ניתן לרכוש באופן פרטי ? תודה

מאמר על תופעות לוואי של הורמון גדילה יופיע ב- www.gdila.co.il תוך 3-4 ימים מתן הורמון גדילה למי שלא אובחן אצלו חוסר בהורמון גדילה הוא עברה על החוק אלא אם מבקשים אישור מיוחד שחותמים עליו הרופא המבקש, יו"ר וועדת תרופות של המוסד ונציג ההנהלה של הגוף המבטח - מנגנון זה נועד לשמור על המטופלים שלא יקבלו טיפול שאינו מבוסס או מסכן אותם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים