שאלת גדילה לגבי בני הפג

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/11/2016 | 15:37 | מאת: אחת

שלום- בני בן שנה ושבועיים כרונולוגי- 10ץ5 חודשים גיל מתוקן. נולד בשבוע 32+1 עקב האטה בזרימות. משקל לידה 1.320 ק"ג אורך קצת יותר מ 40 ס"מ. עברה עליו שנה עם ריפלוקס , רגישות לחלבון פרה ומחלות עונתיות כך שלא אכל ממש טוב, אולם כעת יש שיפור כיום (שנה ושבועיים כרונולוגי, 10.5 חודשים מתוקן)גובהו 70.5 ס"מ ומשקלו 8.100 ק"ג. אוכל הכל. האם זה תקין או מרמז על בעיה?

כדי לענות צריך לשלוח: תאריך לידה מלא תאריך מדידה קרוב לגיל 6 חודשים משקל ואורך תאריך מדידה אחרון משקל ואורך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים