ילדה בת 6 עם הפרשה נרתיקית

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

26/07/2016 | 23:08 | מאת: רונית

שלום, מזה שנה ביתי סובלת מהפרשה נרתיקית. עשינו מספר משטחים שיצאו ללא ממצאים. לאחרונה אף קיבלנו מרופא הנשים אנטיביוטיקה פלוס ורמוס כדי לבדוק האם עוזר, רק תחת האנטיביוטיקה היה בסדר ואחכ חזר... רופא הנשים שבדק אותה טען שאם האנטיביוטיקה לא תעזור יש לבצע בדיקת הסתכלות לנרתיק כדי לשלול גוף זר. הבדיקה אמורה להתבצע בהרדמה מלאה. מכיון שאני חוששת מהעניין רציתי להתייעץ איתך האם כדאי לבצע בדיקות דם הורמונליות? האם יכולה להיות סיבה הורמונלית להפרשה בגיל הזה? אין לילדתי סימני התפתחות מינית אך מצד שני יש לה מעט שיעור שאינו חדש. השיעור מתבטא מעט באמות , ברגליים מעט וקצת באיזור עצם הזנב. מה דעתך? תודה רונית

זה בתחום מומחיות של רופא נשים פני לרופא נשים נוסף לחוות דעת שניה ולאנדוקרינולוג לחוות דעת שניה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים