ילד בן שנתיים עם תת תתרסיות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/08/2015 | 22:08 | מאת: יערה אחון

היי אני אמא לילד מקסים בן שנתיים המטופל ביוטירןקוס חצי כדור כל יום 7 ימים בשבוע , ויש לו קצת עיכוב בהתפתחות , התחיל ללכת לפני 3 חודשים בערך דרך אגב הוא תאום ויש לו את החצי השני בבית שמתפתח לפי גילו בהתאם , אז הוא עשה פיזוטרפיות וריפוי ועיסוק ובמעקב נוריולוג , ועשינו גם בדיקה גנטית ועכשיו הם רוצים לעשות לו בדיקת טסט סינטקן , השאלה שלי האם זה הכרחי בכלל ?? והאם הוא צריך להיות בצום ?? בכל זאת בן שנתיים , ומה זאת הדיקה הזאת , למה היא תוסיף מבחינת תשובה להתפתחות שלו?? אודה לך על תגובה , יערה.

אין לי שום מושג מדוע רוצים לבצע טסט סינאקטן. אין לזה קשר לתת תריסיות, תשאלו את מי שבקש את הטסט. אם מדובר בטסט סינאקטן בלבד, אין צורך בצום

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים