הפרעות גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/08/2015 | 10:56 | מאת: עדי

הי אשמח להתייעצות, ביתי בת 3.9 נולדה בשבוע 38.5 במשקל 2042 ק"ג. הייתה מוגדרת IUGR ונשארנו בשמירה בביח עד הלידה, לאחר הלידה הומשך המעקב והוגדרה FTT. חשוב לי לציין שכיום לטענת הרופאה היא "בסדר" כי היא באחוזונים. אחוזון 3 במשקל (שוקלת 12.3) ואחוזון 33.5 בגובה (99 ס"מ). ביקשתי לראות הנדוקרינולוג כדי לבחון אפשרון של הורמון גדילה , קיבלתי התנגדות והוסבר לי כי אין סיכוי שאוכל לקבל כי היא באחוזון. מה עלי לעשות, האם יש מה לדאוג, האם זה תקין, אשמח לתגובה

אינך חייבת לקבל רשות לפנות לאנדוקרינולוג. ניתן להזמין תור גם ללא הפניה

06/08/2015 | 14:05 | מאת: עדי

אז לפי מה שאני מבינה אני מזמינה תור ישירות ומגיעה עם כל החומר שיש לי על בעית ההתפתחות?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים