תת ספיגה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/07/2014 | 20:49 | מאת: יורם

בני בן 12.5 בחצי שנה האחרונה הוא הולך לשירותים 5-6 פעמים ביום. הרוב המכריע של היציאות שלו הן לא מוצקות. האם הדבר מצביע על תת ספיגה אשר עלול לפגוע בתהליך הגדילה שלו? ד''א, עניין היציאות המרובות החלו כאשר החלה אצלו אלרגיה כרונית [אורטיקריה כרונית] ומאז המצב הוא יציאות רבות ולא מוצקות ברובן. מתנצל על הפירוט, זה לא לגמרי מים אלא חצי מוצק-חצי נוזל

עליך לפנות לגסטרואנטרולוג (מומחה למחלות דרכי העיכול) כדי שיאבחן את המחלה ויבדוק אם יש בעיית ספיגה. ולאחר תשובתו נדע את ההמשך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים