צילום כף יד

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/04/2014 | 15:31 | מאת: אפרת

שלום רב, כשבתי הייתה בת 4 שנים ו-9 חודשיים ביצענו צילום כף יד לגדילה (בעקבות שיעור יתר בגוף) בצילום נראה שהיא מתאימה לגיל 6 ו-10 חודשיים, (מאז אנו במעקב אצל אנדוקרינולוג) ובגיל 6 ו-3 חודשיים צילום כף היד הראה שהיא מתאימה לגיל 7 שנים ו-10 חודשיים , לפני כשבוע בהיותה בת 8 שנים ושמונה חודשיים ביצענו שוב צילום והתוצאה הראתה שהיא מתאימה לגיל 8 שנים ו-10 חודשיים. האם ייתכן שהפערים מצטמצמים או שהפענוח של הצילום לא תקין (יש לציין שמתפתחים ניצני שדיים). תודה רבה.

כל דבר יתכן כשמנחשים. אפשר לפנות עם הצילומים והנערה לחוות דעת נוספת כדי לסלק ספקות

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים