עיקוב בעליה בגובה ומשקל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/01/2012 | 14:57 | מאת: נחמה

שלום, בני בן ה3 שוקל 12 ק"ג וגובה 90 ס"מ נרמר שאחוזון 10, הוא סובל מאוטיזם ולכן אוכל רק תחון, עם טיפול קבוע באסטמה , אלרגי לחלב, לא אוכל פרות או ירקות, גיל עצמות 1.5 שנים, מסרב לויטמינים, איך אפשר לעזור לו (נבדק ע"י רופאת ילדים, דיאטנית, גסטרו, אנדוקרינולוג, מטופל במעון יום שיקומי- עם איחור גם כמובן בכל שאר האספקטים). תודה מראש.

בעיה זו אינה נדירה בילדים עם בעיות דומות וצוות המטפל במצבים כאלה צריך למצוא לו פתרון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים