אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

29/12/2011 | 17:37 | מאת: אסתר

אני בת 17וחצי. לפני שנה וחצי התגלתה אצלי מיקרואדנומה בהיפופיזה אשר יוצרת אצלי רמה גבוהה של פרולקטין. מאז אני מטופלת בדוסטינקס להורדת הפרו לקטין. אני מעוניינת להשתמש באמצעי מניעה. נאמר לי שאסור לי לקחת גלולות כי הן מכילות הורמונים. מה לגבי הטבעת החודשית? האם יש אמצעי מניעה אחר שמתאים לי לפי גילי ושלא ישפיע על רמת הפרולקטין שלי?

כדאי לפנות לרופאת נשים ולדבר איתה על הנושא

29/12/2011 | 23:10 | מאת: אסתר

רופאת נשים בקשה ממני לברר אצל רופא אנדוקרינולוג שימוש באמצעי מניעה הורמונלים במקרה שלי עם מיקרואדנומה בהיפופיזה והפרשה מוגברת של פרולקטין. האם מותר לי להשתמש באמצעי מניעה המכילים הורמוני מין והאם זה יגרום להפרשה מוגברת של פרולקטין ובעצם יבטל את השפעת הדוסטינקס להורדת הפרולקטין?

גלולות יכולות להעלות רמת פרולקטין- לא רצוי אין לי כל כוונה לדון על נושאים אלה באתר זה פני לרופאת נשים שיש לה השכלה רחבה יותר באנדוקרינולוגיה את יכולה לפנות ליעוץ למרפאה אנדוקרינית למבוגרים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים