זריקות גם אם לא חסר הורמון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

12/11/2011 | 11:40 | מאת: אמא דואגת

שלום רב - אנחנו במעקב אנדוקרינולוגי כבר שנה וחצי ביתי בת 11.5 ולא חסר לה הורמון אבל הרופא מציע שבכל זאת ננסה כי הצפי של השיפור בין 5-9 ס"מ מה דעתך? ובנוסף שמעתי לגביי מחקר חדש בצרפת שמעיד שיש עליה בתמותה לגביי ילדים ללא חוסר הורמון שבכל זאת קיבלו זריקות האם זה נכון? תודה מראש - אמא ממש מודאגת.

1) פני לאנדוקרינולוג נוסף כדי לקבל חוות דעת נוספת לגבי נחיצות הטיפול בילדה שלך תוצאות הדווח הראשון על המחקר הצרפתי התבררו כלא נכונות-אין עליה בתמותה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים