טיפול בדקפפטיל

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

30/10/2011 | 21:51 | מאת: אסנת

שלום רב, ביתי בת 8.11 שנים ויש לה התבגרות מינית מוקדמת על פי מבחן LRH, היא אמורה להתחיל השבוע טיפול בדקפפטיל 3.75 אחת ל - 28 ימים למשך שנתיים. ברצוני לשאול: 1. האם לזריקה זו יש תופעות לוואי? אם כן מהן? 2. האם יכולה להיפגע הפוריות שלה כתוצאה מקבלת הזריקות? לתשובתך אודה, אסנת

תופעת הלוואי הבולטת היא נטיה לאכילת יתר והשמנה- יש צורך בתזונה מאוזנת ופעילות גופנית אני מטפל בתרופה זו מ 1972 וללא מעט בנות כבר יש ילדים משלהן. לא ידועה שום בעיה בפוריות בעקבות הטיפול. בהצלחה

01/11/2011 | 10:51 | מאת: דנה

האם לאחר הפסקת הטיפול הנטיה לאכול נעלמת והמשקל מתאזן?

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים