נכדי בן 13

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/10/2011 | 16:39 | מאת: devora

שלום לפרופסור צדיק נכדי בן 13 ושבעה חודשים.גובהו 1.65 שעיר בכל חלקי גופו כולל פניו. ביתי ביקרה אצל אנדוקרינולוג שערך צילום כף היד ונאמר לה שכמעט סגור ובנוסף הגיע ל- full peuebirtiy (הם חיים באר"הב) ולפיו הוא לא יגבה יותר מקסימום אינצ" או שניים. הנער בנבחרת football וקיבל זאת קשה ביותר וכן אמו. אנא ענה לי היתכן? האם יש בדיקות נוספות שניתן לעשות? הגברים במשפחה מעל 180 והנשים קצת מעל 165.אני סומכת על הרפואה בארץ..... אנא ענה לי אולי אצליח להרגיע את הרוחות.. בברכת מועדים לשמחה וברגשי כבוד

אם אנדוקרינולוג אמר שהתבגרותו מלאה ולפי גיל העצמות נותרה מעט גדילה, לא סביר שהתערבות תביא תועלת

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים