אני נמוך!!??

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

13/10/2011 | 23:31 | מאת: אלי

אני 1.56 ואבא שלי 1.65 נולדתי פג ואני בן 15 ו9 חודשים, עכשיו אמרו לי הרבה שאפילו מבוגרים שנולדו פגים קיבלו זריקות וזה הגביהה אותם. אני הלכתי לעשות בדיקות שתן ודם ואמרו לי שאני בסדר בהכל ואני לא גובהה כבר הרבה זמן עשיתי בדיקת עצמות לפני שנה והם היו בני 14, והרופאים שהכל בסדר והם אומרים שסה לא יעזור הזריקות אבל זה לא הגיוני כי אבא שלי גבוהה מימני, ונולדתי בשלישייה אם אני לא טועה נולדתי במשקל ק"ג 1 ובחודש שביעי או שישי. ואחיות שלי גם נמוכות מאמא שלי באיזה 10 ס"מ. אז חייב להיות פה זה איזה משהו, רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו לגבי זה, כל דבר לפי מה שאמרתי .

שתי השורות הראשונות אינן נכונות. במבוגר מרכזי הגדילה הפכו לעצם. ועצם אינה גדלה יותר. את כמות הגדילה קובעים לפי גיל עצמות. ילום לפני שנה אינו מעיד על המצב היום. בצע צילום חדש כעת.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים