הורמון גדילה לילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/09/2011 | 00:36 | מאת: עדי

שלום, האם לפי ההתוויות המקובלות, ילדה בת 4 ו-4 חודשים בגובה 93 ס"מ (נמוכה באופן משמעותי מחברותיה, ומצויה מתחת לאחוזון 3 כבר לאחר מספר חודשים מהלידה), זכאית לקבל הורמון גדילה במימון קופת החולים ? אם לאו, האם ניתן לקבל מרשם באחוזונים אלו במימון פרטי ?

אלה אינם נתונים מספיקים כדי לתת תשובה יש לפנות לאנדוקרינולוג ילדים עם כל נתוני הגדילה (משקל ואורך) מהלידה ועד היום יש לראות צילום כף יד לגיל העצמות. לאחר בדיקת הילדה מחליטים על השלמת בדיקות. רק לאחר מכן ניתן יהיה לתת תשובה.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים