הזרקת הורמוון גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

31/08/2011 | 20:22 | מאת: אמא

שלום לפרופסור צבי צדיק , רציתי לשאול - בני החל לפני מס' ימים לקבל הורמון גדילה , היום לאחר ההזרקה במקום ההזרקה ראינו שיש סימן כחול, (במקרים הקודמים לא ראינו ), האם זה משהו שמצריך בירור , אולי אופן ההזרקה לא נכון ? או שזה דבר שיכול להיות ? בתודה אמא

מזרק ללא מחט גורם לסימנים כחולים במקום ההזרקה בגללל הלחץ מעבר בכלי דם של העור עם המחט, במזרק עם מחט, יכולה לגרום לכך אם יש ריבוי כתמים כחולים, אני בודק תפקודי קרישת דם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים