שלום למומחים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

23/08/2011 | 23:17 | מאת: Y

שלום אני נוטל יום 150 אלקטרוסין ויום למחרת 200 ,לשאלתי :אני מתאמן בשחייה לתחרויות קצרות [ספרינט] כוח מתפרץ ואנארובי 4 פעמים בשבוע בבקרים,האם עדיף לקחת את הכדורים לפניי האימון או לאחריו היות ובשחייה אני מגיע למאמץ גבוהה והדופק שלי גבוהה עקב האימון,תודה

השפעת לקיחת הכדור על הרמה בדם היא מאוד איטית. מגיעים לשווי משקל לאחר שינוי מינון 3 שבועות מיום השינוי. על כן אין חשיבות אם אתה לוקח את התרופה לפני או אחרי האימון

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים