תת פעילות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/07/2010 | 23:44 | מאת: שירלי

שלום רב לך פרופסור צדיק צבי. יש לי כמה שאלות שמאוד מטרידות אותי: 1. האם נטילת כדור אלקטרוסין במידה והתחלתי בו הוא לכל החיים? 2. האם יש בעיה להיכנס להריון עם אלקטרוסין? כי משום מה אני לא מצליחה להיקלט כבר חודשיים. ניתן לציין כי יש לי שני ילדים שבהם נכנסתי להריון כבר באותו החודש. 3. הרופאה נתנה לי 50 מ"ג ליום כיוון שאובחנתי כתת פעילות גבולית 5.6 שהנורמה כידוע עד 4.2 האם זה בסדר היה להתחיל עם הכדור למרות שהרמה היא לא כל כך גבוהה????! 4. האם מותר להיות בהריון ולשתות אלקטרוסין? אשמח מאוד אם תענה לשאלותיי כי אני מאוד מוטרדת ומודאגת. בתודה מראש שירלי.

1. תלוי מה הסיבה לטיפול 2. לא 3. אינני עונה על מינונים באינטרנט 4. אם צריך-חובה לקחת טיפול כדי למנוע פגיעה במוח העובר הודעה חשובה גולשים יקרים: הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים