תת משקל לילד בן 13 ייעוץ

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

10/12/2020 | 08:56 | מאת: לי

הבן שלי בן 13.4 שוקל 35 קילו וגובהו 1.65 רזה מאוד מאוד .מסרב בתוקף לעבור בדיקות דם .אוכל אבל לא בכמויות כמו החברים שלו. גם לא מסיים את המנה שלו .תמיד משאיר בצלחת בעוד החברים שלו מסיימים 2 מנות.בררן באוכל לא אוכל הרבה לחמים שותה מים בארוחות ובבוקר תמיד כשקם..בעקבות אי היכולת לבצע לו בדיקות דם..אני אובדת עצות האם ישנה עוד דרך לברר אם ישנה בעיה רפואית?

פני לדיאטנית עם רישום מדוייק וכמותי של כל מה שהוא אוכל ושותה והיא תחשב חוסרים בתזונה ותעזור לבחור תזונה ביחד עם הנער

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים