בקשר להפרשת הורמון גדילה בגיל הילדות

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/12/2020 | 13:53 | מאת: נחום

רציתי לשאול כמה מופרש הורמון גדילה בין גיל 24 לגיל 14

שיא ההתבגרות שונה מאדם לאדם ומתרחש בין גיל 14-17. בשיא ההתבגרות הורמון גדילה מופרש כ150מיקרוגרם\קג\יום ולאחר מכן יורד בהדרגה. מה קורה אחרי גדיל 18, פנה לאנדוקרינולוגיה של מבוגרים

08/12/2020 | 11:02 | מאת: נחום

פניתי לאנדוקרינולוגיה מבוגרים והוא לא מתמצא ואני רוצה לדעת כמה מופרש עכשיו בגיל שלי מול 14 כי מנסה לשפר את התזונה

חפש אנדוקרינולוג אחר הפורום מיועד לשאלות בתחום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים. שאלות בנושא מבוגרים ייענו בפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות של המרכז הרפואי רמב"ם.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים