ריח זיעה חריף לילד בן חמש וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/12/2020 | 14:39 | מאת: נח

שלום, בני כיום בן 5 וארבעה חודשים ומגיל ארבע סובל מריח זיעה חריף. הפנו אותנו לבצע בדיקות דם מצ״ב התשובות. יש לציין שבדיקת עצמות מראה כי גיל העצמות מתאים לגיל 6. ובדיקה קלינית תקינה( אין שיעור יתר וכו). האם בדיקות הדם תקינות? או האם יש לבצע תבחין?

אין כאן שום תשובות

06/12/2020 | 12:34 | מאת: נ.ח

2.00- 17-OH-PROGESTERONE 0.25> TESTOSTERONE- TOTAL 0.84 nmol/L ANDROSTENEDIONE 0.78 DHEA SULPHATE תודה רבה

06/12/2020 | 21:34 | מאת: נח

היי , אשמח לתשובה (בדיקות הדם התגובה הקודמת).

הבדיקות תקינות

זה לא מידע שלם. אם יש הפרשת הורמונים הגורמת לזיעה חריפה מצפים גם לעליה בקצב הגדילה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים