פלומה באיבר המין

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/11/2020 | 22:14 | מאת: טל

שלום, בתי בת 3 וחצי ולאחרונה הבחנתי בפלומה דקה מאד וכמעט בלתי נראית על איבר מינה. לאחר הסתכלות בבית השחי שמתי לב לשערות בודדות ממש ודקות מאד, שכמעט לא ניתן לראותן (רק אם מצלמת עם ״פלאש״ ניתן לראות קצת מאד). פרט לכך, היא אינה נראית גדולה לגילה, אין לה ניצני שדיים והתפתחותה תקינה. האם ייתכן שזהו חלק מהשיער הטבעי שעל הגוף? האם נושא זה תקין? תודה, טל

לפלומה עדינה בהירה אין משמעות. אם השעור כהה או שחור יש לבדוק את הנושא. בבדיקה הבאה אצל רופא ילדים תני לו לבדוק את הילדה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים