שיעור יתר לתינוקת שהתחיל לאחר גיל שנה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

28/11/2020 | 00:07 | מאת: אלונה

שלום יש לי ילדה בת 1.9 ולאחר גיל שנה התחילה צמיחה של שיער גדולה יותר על הראש ואיתה גם שיער על הגוף בעיקר כתפיים, גב וקצת רגליים אם הזמן זה התחיל להחמיר.. עכשיו נושא ממש מציק .. היתי אצל רופא אך אמר שלא נראה חריג..לא בוצעו בדיקות לשלילת אי איזון הורמונלי אשמח לקבל המלצות או תגובות מה לעשות עם זה אשמח להמלצה

פני לבדיקת אנדוקרינולוג ילדים. לבדיקה תביאי את פנקס טיפת חלב ובו מדידות המשקל והאורך כאשר קיימים הורמונים הגורמים לשעור מתרחשת גדילה מהירה יותר ותופעות נוספות בבדיקה גופנית

01/12/2020 | 10:25 | מאת: שיעור יתר לתינוקת שהתחיל לאחר גיל שנה

הינו אצל רופא אנדוקרינולוג אך אמר שאין לדעתו משהו חריג אך לא ביצע שום בדיקות נוספות..תופעה ממשיכה להחמיר לכן רציתי לדעת מה עלי לעשות תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים