שיעור אצל ילדה בת 6. מה עושים . Ftt

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

14/11/2020 | 22:12 | מאת: דנה

ילדה בת 6 . מטופלת אצל אנדוקרינולוג בגלל ftt o. שעירה מאוד ברגליים, ידיים , גב. האנדו המטפל לא ייחס לזה חשיבות . מה עושים? המילה היפרטריכוזיס עלתה אבל לפי מיטב הבנתי זה לא תואם

אינני יודע מה זה ftt o מה זה ה "o" אין אבחנה כזו ftt זו הפרעה בעליה במשקל ו,\או בגובה. היפר טריכוזיס פירושו בעברית שיעור יתר. חשוב מאד לדעת האם יש לה שעור באיזור הערווה או אין שעור האם האנדוקרינולוג בצע בדיקות של הורמונים? בלי תשובות בדיקות אי אפשר לקבוע אבחנה. לפחות בודקים : androatendione' testosterone DHEAS 17-הידרוקסי-פרוגסטרון

15/11/2020 | 07:31 | מאת: דנה

אין באיזור הערווה. הוא בדק בלוטת התריס וזהו נראה לי. חוץ מזה בדק הורמון גדילה בטסט גלוקגון ואין חסר והידרוקסי גם

15/11/2020 | 16:26 | מאת: Dana

מצורפות התשובות

15/11/2020 | 22:52 | מאת: דנה

מצב בדיקות הורמונים

אלה לא כל ההורמונים שכתבתי.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים