שוב אני... סוף סוף קרה מה שחיכיתי לו כל כך

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

04/10/2020 | 00:15 | מאת: תהל

שוב אני... תהל בת 15 וחצי כתבתי פה כמה פעמים על זה שלא קיבלתי מחזור... עשיתי כמה בדיקות דם ואולטרסאונד רחם והייתי אצל רופאת נשים ורופאה אנדוקרינולוגית שבדקו אותי... סוף סוף יש לי משהו טוב להגיד קיבלתי מחזור אתמול בפעם הראשונה... סוף סוף... לפני חודשיים הרופאה האנדוקרינית אמרה שהיא רוצה שאני יעשה mri ראש עם זריקה אני ישמח ממש אם תכתוב אם אני כבר לא צריכה mri כי קיבלתי מחזור... יש לי גם תור חוזר לרופאת נשים נכון שאני לא צריכה ללכת? יש לי mri ביום רביעי הקרוב ואני מפחדת מזריקות ונראה שכבר לא צריך mri כי קיבלתי מחזור... אמא שלי אמרה שלא קשור וזו לא בדיקה מסוכנת אז מה אכפת לי לעשות... אבל כן אכפת לי כי אני מפחדת מזריקות... יש לי אמא עקשנית שרק תשובה מרופא תרגיע אותה... אתה הרופא היחיד שיש לי גישה אליו... לרופאה שהיינו אצלה אני לא יודעת איך מגיעים ואמא שלי בכלל לא רוצה לשאול אם צריך מבחינתה ברור שאני יעשה... כבר אין לי בעיה רפואית מתחננת שתכתוב שאני לא צריכה... אני מרגישה טוב מאוד... עשיתי עד עכשיו כל מה שאמרו לי למרות שפחדתי או התביישתי... בבקשה תעזור לי... אם הייתי הולכת לרופאות לפני חודשיים עדיין הייתי מקבלת מחזור כי לא קיבלתי תרופה או משהו... בסוף קיבלתי ממש טבעי... לכן באמת יכלתי לא ללכת בכלל... יצא שסתם מיהרתי... לכן אני באמת לא צריכה עוד בדיקות כי קיבלתי רגיל... אני מקווה שאתה מבין מה שאני רוצה להגיד... אני חייבת אישור... יש לי גם רופאת נשים וכם mri שאני כבר לא צריכה... תודה...

04/10/2020 | 18:39 | מאת: תהל

הסתדר.... ביטלו לי את ה mri בגלל הקורונה ב"ה... תודה רבה :))

עלייך להיות במעקב רופאת נשים והיא המוסמכת לתת לך את כל התשובות

כבר עניתי

05/10/2020 | 14:29 | מאת: תהל

אבל למה אני צריכה להמשיך ללכת לרופאה אם כבר הכל בסדר איתי ואני כמו כולם? אני לא מבינה

תשאלי את הרופאה אינני מכיר את התיק שלך. היא צריכה להסביר לך

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים