תיאור מצב הורמונלי בנערה בת 18

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

22/08/2020 | 22:46 | מאת: ישרלה

נערה בת 18- שדיים מפותחים.וסת מגיל 14.שיעור יתר ברגליים, בידיים וגם בפנים.בתפןת- שיעור נורמלי- קו שיער רגיל.מאין נובעות ההפרעות ההורמונליות? האם יכול להיות שיש בעיה בכרומוזומי המין? אודה לתשובה מקיפה

22/08/2020 | 22:52 | מאת: ישרלה

המילה : בפות

אם המחזור רגיל והשדיים מפותחות אין לה בעיה הורמונלית במערכת המין. גם לדבר על בעיה בכרומוזומי המין, לא הגיוני. יש לפנות לאנדוקרינולוג לבדוק הורמונים מיותרת הכליה. פגם באנזימים המיצרים קקורטיזול יכולים ליצר שעור יתר

23/08/2020 | 09:19 | מאת: ישרלה

תודה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים