המשך לשאלה על תינוק עם איבר מין צר

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

18/08/2020 | 13:25 | מאת: יעל הסבתא

בהמשך לתשובתך, רופאה אנדוקרינולוגית ראתה את התינוק ואמרה שהאיבר צר והאורך גבולי והיא זו ששלחה לבדיקות ההורמונים, אבל אמרה לחזור רק עוד חצי שנה, כשיהיה בן תשעה חודשים. אז רציתי לדעת מה המשמעות שערכי .dhea s נמוכים מהטווח התחתון של הנורמה (0.52) וגם L ANDROSTENEDIONE נמוך, והאם לא מפספסים את חלון ההזדמנויות לקבל טיפול בזריקות טסטוסטרון, שקראתי שאפקטיבי רק עד גיל חצי שנה? מצרפת שוב את תוצאות הבדיקות: (0.52 µmol/L DHEA SULPHATE) (tsh 3.38) (15.8 pmol/L T4- FREE) (1.90 IU/L LH) (0.8> fsh) (4.40 TESTOSTERONE- TOTAL nmol/L) (1.30 nmol/L ANDROSTENEDIONE) (4.99 nmol/L IGF-1)

עלי לראות את פתק המעבדה המקורי. יש לסרוק אותו ולשלוח אותו לפקס 039568028 גבול גיל טיפול עד 6 חודשים לא נכוןשנים שהגבול הוא שנה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים