ילדה בת 9 עם המלצה לעיכוב גדילה

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

03/08/2020 | 15:43 | מאת: רונית

שלום, הילדה שלי כמעט בת 9 עם עיכוב התפתחותי, ADHD לצערי עקב לקיחת תרופות פסיכיאטריות היא שמנה מאוד, גם גבוהה מאוד (זה נתונים גנטיים, אי אפשר לשנות). מה שגרם גם להתפתח מאוד מינית. השאלה שלי האם יש דרך אחרת לתת טיפול ולא זריקות?? כל פעם שהולכים לקחת זריקה זה מלווה במלחמות ובלגן... הלוואי ויש דרך אחרת. תודה

יתכן והתכוונת לעיכוב התבגרות. אם התכוונת לעיכוב התבגרות יש דקאפפטיל שניתן פעם ב 24 שבועות. אין טיפול בכדורים

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים