בת 7 חודשים עם שיעור גניטלי

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

19/07/2020 | 21:50 | מאת: איולה

שלום, בתי בת 7 חודשים, מזה כ3 חודשים יש שיעור גניטלי, תחילה היה בהיר ודק, עם הזמן הפך כהה וארוך יותר. בנוסף בשבועיים האחרונים יש בליטות קטנות מתחת לשתי הפטמות. אולטרסאונד בטן תקין, בבדיקות הדם יצא Testosterone קטן מ 0.45 Androstenedione ערך 0.53 Dhea קטן / שווה ל 0.41 מבחינת גובה ומשקל אין משהו חריג. לי יש שחלות פוליציסטיות. ההריון היה טבעי. אינה יונקת כלל. יש לציין כי אני ואביה לא שעירים בצורה מיוחדת.. אני מחכה לאנדוקרינולוג אך התור יהיה רק עוד יותר מחודש. מה דעתך על הנתונים הנל? האם כדאי לבקש בדיקות כלשהן לקראת התור? האם התוצאות האלו מעידות על בעיה כלשהי? תודה רבה!

אנדוקרינולוג ילדים צריך לבדוק את התינוקת ולהחליט על בדיקות. בדיקות אלה אינן מספיקות כדי להחליט על אבחנה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים