השמנה והתבגרות מינית מוקדמת

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

15/07/2020 | 16:35 | מאת: נוי

שלום רב האם השמנה בבני נוער עלולה לגרום להתבגרות מינית מוקדמת מואצת? האם נערים רזים שנמצאים במשקל תקין נוטים פחות לסבול מהתבגרות מינית מואצת בהשוואה לנערים שמנים? אם התשובה חיובית, מדוע זה קורה? תודה רבה המשך יום נעים.

1) האם השמנה בבני נוער עלולה לגרום להתבגרות מינית מוקדמת מואצת? תשובה - כן 2) האם נערים רזים שנמצאים במשקל תקין נוטים פחות לסבול מהתבגרות מינית מואצת בהשוואה לנערים שמנים? תשובה: אם המשקל נמוך בצורה קיצונית, אז כן אם התשובה חיובית, מדוע זה קורה? אין הוכחה ממש

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים