שאלת גיל עצמות ילדה בת 5

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

27/05/2020 | 09:48 | מאת: יעלוללע

היי ילדה בת 5 ושלושה חודשים, עקב נפילת שיניים מוקדמת (גיל 4.5) אנדוקרינולוג הפנה אותנו לצילום גיל עצמות. עשינו אותו עכשיו, ויצא שגיל העצמות הינו 6.5 שנים (הפרש של שנה ו3 חודשים), האם יש משמעות? האם יש צורך בבדיקות נוספןת? תודה

1) אנדוקרינולוג ילדים צריך לראות את הצילום ולוודא שהתשובה נכונה 2) יש לברר מדוע יש קידום בגיל העצמות, יש לצייר את גרף הגדילה מהלידה עד היום כדי לברר האם יש האצת גדילה האם יש האצת גדילהחולבצע בדיקות בהתאם

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים