מתי הכי מאוחר שצריך ללכת לרופא

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

07/04/2020 | 16:05 | מאת: תהל

באיזה גיל הכי מאוחר שצריך ללכת לרופאה ולעשות בדיקת דם כי לא מקבלים מחזור? אני בת 14 האם חייב או שיכול להיות שהמחזור יבוא עוד כמה חודשים ושאם אני יילך לרופאה זה יהיה סתם

כדאי לפנות כעת. יראו אם את מפותחת מספיק. לוקחים בדיקת דם אחת כדי לדעל אם יש הפרעה הורמונלית. לאחר מכן אפשר לחכות בלי דאגות

13/04/2020 | 20:33 | מאת: תהל

טוב אמא שלי תקח אותי אחרי שהקורונה תגמר למומחה וביום חמישי נלך לרופא ילדים...פאדיחה לאמר את זה לרופא בן אבל זה הרופא אני מקווה שהוא לא יצחק עליי... מהבדיקת דם אני הכי פוחדת 😥 זה כואב לי 😥 למה כולם מקבלים רגיל ואני צריכה ללכת לרופא?

בהצלחה

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים