תינוקת בת ארבעה חודשים הפסיקה לאכול

דיון מתוך פורום  אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים

08/03/2020 | 21:20 | מאת: ארבעה חודשים

תינוקת בת ארבעה חודשים פשוט שלושה שבועות מסרבת לאכול.. מגיל לידה אכלה חלב אם שאוב ופעם ביום שילבתי מטרנה ביום בהיר אחד הפסיקה לאכול רואה את הבקבטק צורחת היא הורידה כמויות משמעותית היתה אוכלת 150 כל ארוחה עכשיו בקושי שלושים הרופא נתן לנו פפטי ג'וניור והיא סירבה לאכול הלכנו לגסטרו שאמרה להביא לה קומפורט מטרנה וביוגאיה ואמרה שהתחילה הפרעת אכילה עבר שבוע היא עדיין מסרבת לאכול אוכלת 20 מורחת אני מושכת אותה 5 שעות והיא נכנסת למצב שהיא כבר לא רוצה..מה אפשר לעשות להמשיך להרעיב אותה עד שתאכל?? וגם הבנתי שהקומםורט הזה לא טוב חסרים בו ערכים..

זו באמת בעיה לא פשוטה. רופא מומחה לרפואת ילדים צריך לבדוק אותה, לבצע בדיקות לפי הצורך ובהתאם לכך להחליט. אם רופא הילדים לא הגיע להחלטה, פונים לגסטרואנטרולוג ילדים.

מנהל פורום אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים